Cum comanzi

Este foarte simplu sa cumparati de pe umarket.ro! Trebuie doar sa urmati pasii urmatori:

1.

Se selecteaza produsul dorit prin apasarea butonului "Adauga in Cos". Pentru a continua cumparaturile se apasa "Continua" si se aleg toate produsele dorite. În cosul de cumparaturi se regasesc informatiile despre produsele selectate, cantitatea lor, pretul si valoarea totala.

2.

In cosul de cumparaturi vi se va afisa totalul comenzii, care include si taxa de transport.  De aici se pot elimina produsele sau se poate schimba cantitatea lor .

Daca aveti un voucher cadou sau un cupon de discount, acum este momentul de a fi introdus. Daca doriti sa finalizati comanda, va rugam sa mergeti mai departe in cosul de cumparaturi.

3. 

Va rugam sa selectati adresa de facturare existenta sau sa completati o alta adresa care vreti sa apara pe factura. Apoi apasati "Continua".

4.

Va rugam sa selectati adresa de livrare existenta sau sa completati o alta adresa unde vreti sa fie livrata comanda. Apoi apasati "Continua". 

5.

In urmatoarea etapa se selecteaza metoda de livrare. Apoi apasati "Continua".

6.

Selectati metoda de plata,  Ramburs, la livrarea comenzii sau Transfer bancar (daca alegeti aceasta optiune, mai jos se va afisa toate datele necesare transferului bancar, comanda se va livra doar dupa ce se va confirma plata in contul nostru). Atentie! Pentru a finaliza comanda trebuie sa fiti de acord si sa bifati Termenii si Conditiile.

7.

Ultima etapa este confirmarea comenzii. 

Felicitari! Comanda dvs a fost plasata cu succes!

Puteti vedea istoricul comenzilor dvs în "contul tau" facand click pe "Istoric comenzi".


In cazul in care comanda dvs are asociate fisiere de descarcat le puteti vedea in secțiunea "Descarcari".

Dacă aveti alte intrebari, contactati-ne.


Va mulțumim!